Весільний каталог Івано-Франківщини: відгуки і знижки!
Додати організацію

В Івано-Франківську започатували практику безалкогольних весіль

тверезе весілля

 

     У місті Івано-Франківську, Олег Андрухів, котрий одночасно являється тамадою і відомим шоуменом, 13 серпня 2015 року заявив, що готовий абсолютно безкоштовно проводити весілля в ролі тамади за умови, що вони будуть безалкогольними.

     Початком  такої практики був флеш-моб, до якого залучились 45 професіоналів, без яких не обходяться весілля. До них належать: фотографи, візажисти, перукарі, дизайнери, артисти і т д. Усі вони підтримали «тверезу ідею» і готові також працювати безоплатно на таких весіллях.

     Головною метою винахідливого Олега Андрухіва є боротьба із надмірним пияцтвом. Він каже, що з радістю буде тамадою на тверезому весіллі за умови, якщо на столах ні у молодих, ні у гостей не буде спиртних напоїв. Навіть, якщо хтось із запрошених дозволить собі випити поза межами ресторану де проводитиметься весілля, то його попросять покинути свято.

     весільний залУ місті Івано-Франківськ розшукуються пари, які планують одружитись найближчим часом, з пропозицією зробити це без залучення спиртного. За переконливими підрахунками організаторів акції, це стане великим плюсом на користь заощадження коштів молодих, що складає досить серйозну суму – біля 100 000 грн.

     Координатор весільного проекту Ірина Станіславська однією із перших приєдналась до цього задуму. Вона приводить чіткі цифри щодо економії, котрі змусять задуматись молоді пари, що планують своє одруження.

     «Середньостатистичний бюджет весілля на 100 гостей на сьогоднішній десь коливається від 100 тисяч гривень до 200-300 тисяч гривень. Якщо ж дві третіх цієї суми витрачається на послуги, які надає наша команда, що згідна працювати безкоштовно, то економія складатиме біля 50-100 тис гривень, що є досить багато» - розповідає координатор «тверезого весілля» Ірина.

      Пошуки молодих пар, котрі збираються побратись відбуваються через відомі соціальні мережі. Протягом двох таких тижнів пошуків, погодились відсвяткувати весілля згідно умов організаторів дві пари. Однак одна з них вже встигла відмовитись від проекту.

      «Ідея проведення весілля без алкогольних напоїв нам дуже припала до душі, так як ми обоє практично не вживаємо його. Справжній відпочинок може цілком обійтись без алкоголю, ще й дозволить значно зекономити наші кошти на весілля» - розповідають молодята Ганна та Степан.

       Їхнє чудове безалкогольне весілля відбулося 16 жовтня 2015 року. Усі гості та самі молоді були дуже задоволені. Все пройшло на найвищому рівні, завдяки підключенню найкращих професіоналів Івано-Франківська.

       Організатори проекту «весілля без алкоголю» переконані, що для гарного настрою та святкування зовсім не обов’язкова його присутність.

 

 стіл без алкоголюмолодята

щасливі молодятазнімають фату нареченій